28 februari 2012

Officieel: Apple iPad 3 lancering op 7 maart!

Vandaag is bekend geworden dat de Apple iPad 3 op 7 maart gelanceerd wordt. Via een uitnodiging aan de pers is het nieuws naar buiten gebracht. De uitnodiging geeft geen details prijs. De boodschap op de uitnodiging: 
De lancering vindt plaats in San Francisco, in het Yerba Buena Center for the Arts. Het evenement is gepland om 10:00 AM plaatselijke tijd, dat is 19.00 uur in Nederland. Opvallend is dat de iPad op de uitnodiging een hogere resolutie schijnt te hebben vergeleken de voorgangers. Dit komt overeen net de geruchten dat het een Retina Display heeft. Verder is opvallend dat het frame van de iPad donkerder zwart is en dat een home knop ontbreekt, mits de iPad niet in de landschaps-modus of op de kop gefotografeerd is. Ook valt op dat de dock-connector aan de onderzijde van de iPad lijkt te ontbreken.

Of de foto in de landschaps-modus is gemaakt is twijfelachtig. Dit gezien de afstand tussen de iconen op het dock (0.75” en op foto 0.50”). Voor een op de kop foto geldt dat dan de camera aan de voorkant ontbreekt ... Wanneer we de iPad kunnen bestellen wordt 7 maart bekend gemaakt. Waarschijnlijk is dit in Amerika 7-10 dagen na de bekendmaking, en betekent dit voor ons in Nederland minimaal een maand of twee wachten. 

Op de onderstaande afbeelding is het verschil in schermresolutie te zien tussen de iPad 3 en iPad 2. De tech- en gadgetwebsite Gizmodo heeft de twee iPads naast elkaar gelegd. Let goed op de wallpaper en het aantal luchtbellen rond de Calendar App. Hieruit blijkt dat de iPad 3 daadwerkelijk hetzelfde Retina Display van de iPhone 4S heeft gekregen.

Geen opmerkingen:

Copyright © 2011 - 2016 www.iDevizes.com | Alle rechten voorbehouden |. Mogelijk gemaakt door Blogger.